day 14

Azi incepem fresh, cu chef de lucru si cu treaba multa šŸ˜€

Revenind la ideea ca daca ai nevoie de energie trebuie sa consumi energie, incepem cu un picut de alergatura insotita de un pahar mare de suc (morcovi, portocale, mar).

Treaba 2 este invatatul… Cu multa tristete in suflet va anunt ca nu scapati de “flagelul” asta niciodata si in nici un context. Ori unde ati fugi tot trebuie sa invatati, sa va adaptati situatiilor in fata carora sunteti pusi. Acestea fiind zise ati face bine sa va obisnuiti cu ideea and just push on forward ca nu aveti de ales.

La pranz inca nu m-am hotarat ce mananc dar ramanem pe ideea de sanatos… Mi-am propus cel putin o vreme(mai indelungata de o saptamana :P) NO MORE JUNK FOOD!!! E greu, e ciudat, m-am obisnuit cu ea, e una din cele mai reconfortante intalniri ale mele, dar de dragul meu si al faptului ca obosesc mergand pana la colt(exagerez putin ca sa intelegeti) trebuie sa fiu mai drastic cu mine si “prietenii” mei.

Incep sa vad tot mai mult ca viata are nevoie de o disciplina destul de riguroasa si eu sunt cel mai indisciplinat om pe care il cunosc, de la a pune hainele la loc pana la a reusi sa ma trezesc de dimineata sa fac o treaba sau alta. Aparent this has got to change and we are doing it one, two steps at a time.

Sa aveti o zi implinita,

A.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s