ca la magazin

Neata, de cand lucrez am observat ca nu prea mai am timp pentru nimic lucrand 10 ore. Cu toate astea am contact cu o gramada de oameni si felul meu de a fi ma face sa observ oamenii.

Ii o chestie interesanta, intri intr-un magazin, ai o lista gata facuta si incepi. Ceri una, ceri alta, bifezi, poate nu avem ceva atunci iti recomandam alt ceva si dintr-o data se gata lista, ridici ochi si vezi vanzatorul. Pe langa vanzator mai vezi ceva. Vezi ca esti intr-un magazin si au o gramada de chestii pe acolo si realizezi ca mai ai nevoie de cate ceva.

Mi se pare foarte tare chestia asta. Fiecare din noi ar trebui sa avem ceva de oferit in viata asta. Fiecare suntem magazinul nostru, si lumea vine la noi cu lista facuta in functie de “titlul” magazinului pe care il avem. Daca avem viata tip magazin cu fereastra lumea o sa vina cu lista lor, iti dau lista prin geam, dai innapoi prin acelasi geam punga cu produsele si gata, daca mai ai ceva de oferit interesant nu o sa stie cineva vreodata.

Dar daca ai o viata deschisa, lumea oricum o sa vina cu lista la tine si dupa ce o sa isi implineasca nevoile, o sa inceapa sa vada si ce ai cu adevarat de oferit, pe langa standardul titlului si asa ai avea un impact mai puternic, cred eu, asupra celor din jur.

Acuma nu pledez pentru o transparenta exagerata, sa stie lumea chiar toate detaliile vietii tale, dar daca ai ceva de oferit nu tine ascuns in spatele zidului tau de protectie, daca e valoros prezinta asa cum trebuie, si schimba ce poti schimba in jurul tau.

Fii schimbarea pe care o vrei in lume,

A.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s