concediu cu bicicletele(2)

Asa cum spuneam, eram foarte stresati pentru ca nu stiam daca la atelierul de biciclete e deschis si daca putem lua bicicleta lui R., asa ca dimineata cand ne-am trezit am sunat la ei si au fost baieti de treaba cei de la CoolBike si bicicleta era gata, asa ca am zis ca atunci cand plecam din Timisoara o sa o luam. Little did we know ca plecarea din Timisoara nu o sa fie foarte usoara.

Cand am ajuns la locul de intalnire pe la 11, baietii puneau constiinciosi bicicletele si bagajele si din cate am inteles restul bicicletelor, trei la numar erau la C. si trebuia sa mergem pana la aeroport sa le luam si pe C. si D. impreuna cu bagajele lor. Cand am ajuns la aeroport am pus bagajele, dar surpriza erau numa doua biciclete, a treia trebuia sa fie la parintii mei acasa. Na pune-te in viteza, pune bicicletele sus, bagajele, cu bombanelile de rigoare ca pierdem trenu de la Oravita si trebuie sa ne grabim. Sarim toti in microbus si fugim in zona de unde am plecat sa luam bicicleta lipsa. Cand ajungem acasa, surpriza surpriza nu e bicicleta, cel care trebuia sa o aduca a uitat, si asa ca am mai asteptat 15 minute sa ajunga cu bicicleta. Intr-un final am pus toate bicicletele am luat-o si pe a lui R. din service si am pornit spre Oravita.

Drumul ca in Romania gropi cat cuprinde zici ca ploaia cu meteoriti a lovit numai soselele din Romania cand a trecut. Dar am ajuns bine la Oravita, cu 20 de minute inainte sa plece trenul si numa bine am ajuns sa ne urcam bicicletele in tren care pe unde ca sa nu incurce pe nimeni.(va urma)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s