Concediu cu bicicletele(4)

Dupa ce am plecat de la bunici, ni s-a facut pofta de porumb copt si cum era ora 11 seara nu prea aveam de pe unde sa il procuram, asa ca ce ne-am gandit, oprim pe marginea drumului intram intr-un lan si ne luam vreo 10 stiuleti.

Am oprit noi pe margine drumului si am trimis doi baieti la cules de cucuruz. Si au pornit ai nostri baieti in lan, si noi am inceput sa asteptam si asteptam si mai asteptam putin, ei nimic. Ii auzeam vorbind prin porumb da de intors nimic. Dupa vreo 10-12 minute se intorc victoriosi baietii nostri cu porumbul. Statusera asa de mult pentru ca unul din ei era un bucatar si pentru bucatari calitatea este importanta si la ora 11 noaptea pe bezna :).

Pe la 11 jumate am ajuns pe malul Nerei si la lumina farurilor ne-am campat. Dupa ce ne-am pus corturile si ne-am blindat pieile cu Autan, am plecat la cautat de lemne prin ierburi pe dealuri, care pe unde. Dupa ce am cautat o vreme am gasit un ditamai copacul uscat intr-o tufa si am inceput sa il macelarim. Am facut focul si ne-am strans toti cu porumbul pregatit sa il aruncam in jar.
Sunt foarte interesante iesirile de genul, discutiile si cunoasterea dintre oameni ajung la un alt nivel decat intalnirile obisnuite.
Pe la mijlocul discutiilor jarul era numai bun de aruncat porumbul in foc. Daca lasam lucrurile asa aranjate iesea numai bine porumbul nostru, dar noi ne-am gandit sa aprindem din nou focul peste jar si am ars putin porumbul.
Cu toate astea noaptea a continuat bine, intr-un final ne-am si culcat si aparent eu cu E am sustinut un duet puternic inspre dimineata dar noi nu credm nimic. Noi nu am auzit nimic.
Dimineata, E a fost cel mai matinal si a mers sa caute lemne pentru gratar, si am avut un mic dejun consistent, cu mititei.
Dupa ce ne-am ghiftuit bine am plecat spre Serbia.(va urma)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s