De ce am vota

Maine e una din zilele alea mari si definitorii pentru tara noastra si cei mai multi oameni sunt cat se poate de dezinteresati.

Da, cu siguranta nu e roz si ok ce se intampla la noi in tara, dar nici nu putem sa ne lasam la mana celor platiti sa voteze. Oameni care au primit 50 de lei sa aplaude, 2 lei in plus la pensii, o punga cu mancare, sunt oameni simpli, oameni slabi care vor merge sa voteze cu dragul nostru prim ministru[not]. Dupa parerea mea este cel mai mare rau care ni se poate intampla, dar este din nou doar o parere.

Acuma ceilalti care nu sunt cumparati de acesta nu au o optiune ok cu care sa voteze. Corect, fiecare dintre candidati au bubele lor mai mici sau mai mari, dar din nou, dupa parerea mea, exista cel putin doua persoane care ar fi un rau mult, mult, mai mic, dar revin la aspectul acesta.

Cei care “nu au cu cine sa voteze” s-au gandit ca “ce infect ar fi daca nenorocitii de politicieni le-ar fura voturile. Hai sa trimitem un mesaj politic si sa ne anulam voturile.” CEA MAI MARE TAMPENIE POSIBILA!!! Corect, daca tu mergi si iti anulezi votul, votul tau nu mai poate fi furat, dar nici nu intra la numaratoare asa ca cei din prima categorie castiga, deci PSD castiga, politicienii isi declara imunitatea si o sa devina zei si dictatori.(orice om caruia nu i se poate cere socoteala pentru faptele lui are putere absoluta, not cool people, not cool.). A doua atitudine e “ma p*s pe el vot ca oricum suntem prea putini aia care vrem schimbare, nu ma duc la nici un vot ca oricum nu schimb nimic.” Din nou ei castiga prin abandonul nostru si nu rezolvam nimic si cel putin 5 ani(daca nu ii trece prin cap sa se declare Dumnezeu sau mai stiu eu ce si sa nu mai scapam niciodata de el), ramanem cu monstrul pe cap. A treia atitudine e “ma duc si votez cu aia care nu au nici o sansa, macar pestii aia mari nu au votul meu”. Corect nu au votul tau dar pestele mare si gras are deja voturile necesare cumparate, daca noi restul nu incercam sa ii sustinem pe cei care ar avea macar o mica sansa de al opri ne taiam craca de sub picioare cam asa

Asa cum ziceam mai sus, exista cel putin doua rele mai mici:

1. Monica Macovei: din punctul meu de vedere si-a demonstrat dreptul de a candida in cursa aceasta pentru ca lupta impotriva unui sistem de hotie, lupta singura (adica fara partid) dar lupta cu putere si lor, la toti, le e frica de ea. Da are niste principii mai discutabile putin, dar ca o mana a dreptatii in tara cred ca deja sa dovedit.

2. Klaus Iohanis: si-a demonstrat capacitatile sale administrative de dezvoltare cand a fost primarul Sibiului asa ca ar avea posibilitatea sa faca acelasi lucru si la o scara mai mare. Din nou si el are anumite minusuri, dar comparativ cu raul cel mare, ar fi o solutie incredibil de buna.

Asa ca HAIDETI la vot, SCHIMBAREA VINE ODATA CU NOI!!!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s